knop-bellen knop-mailen knop-route

Nieuwe service om u te helpen bij uw bezoek aan Dierenkliniek Noordwolde

De meeste mensen onthouden slechts de helft van de informatie die een arts aan hen geeft. Dit blijkt uit Nederlands-Australisch onderzoek.

Soms krijgt u ook bij ons ineens heel veel informatie tegelijk. Dat kan verwarrend zijn en misschien blijft u toch met vragen zitten. Het kan bijvoorbeeld om informatie gaan over de aandoening van uw dier waar u achteraf toch nog vragen over heeft, maar ook over de behandeling en medicatie ontstaan soms misverstanden. Wij willen u hier graag wat mee helpen.

Wij zijn daarom het FollowUp programma gestart. Onze klanten zijn hier erg tevreden over.
U krijgt van ons na uw bezoek een e-mail met daarin samengevat wat de dierenarts bij uw dier heeft gevonden en wat het probleem inhoud. Ook krijgt u een e-mail over de medicatie, wat is het voor medicatie, wat doet het en wat is de dosering die u moet geven.
Wij zullen ook telefonisch contact met u opnemen om te vragen of alles duidelijk is en of het lukt om de medicatie te geven.

Afspraken maken via de website of facebook kan nu ook. Lekker makkelijk!

Hoe werkt het?

Via de website: U gaat naar de website (www.dknw.nl) en klikt op AFSPRAAK MAKEN. U vult in met hoeveel dieren u komt en waarvoor. Vervolgens kiest u een tijdstip wat u past. En als laatste vult u nog gegevens van uzelf in en klikt op bevestigen.

U kunt hiervoor ook de volgende link gebruiken: https://dknw.nl/index.php/afspraak-maken

Via Facebook: U klik op de button NU BOEKEN. U vult in met hoeveel dieren u komt en waarvoor. Vervolgens kiest u een tijdstip wat u past. En als laatste vult u nog gegevens van uzelf in en klikt op bevestigen.

Mochten er vragen zijn of u kunt geen passende tijd vinden voor een online afspraak, neem dan telefonisch contact met ons op; 0561-430410.

Wij hopen u op deze manier nog meer service te kunnen bieden.