knop-bellen knop-mailen knop-route

AmyHallo, ik ben Amy van der Heide, geboren in 1994 te Heerenveen. Ik heb in 2014 de opleiding Paardenhouderij afgerond op het AOC Terra te Meppel. Na deze opleiding heb ik 3 jaar gewerkt op een Trainingsstal. Omdat ik het werk toch wat te eenzijdig begon te vinden heb ik besloten om de opleiding tot paraveterinair te gaan volgen. Op dit moment loop ik tot ongeveer eind juni twee tot drie dagen in de week stage bij Dierenkliniek Noordwolde. U zult mij hier dus nog veel tegenkomen!

Ik woon momenteel samen met mijn vriend in Oudeschoot. We hebben nog geen huisdieren maar als wij beide eenmaal klaar zijn met de studie dan gaan die zeker komen. Naast mijn studie ben ik veel bij de paarden te vinden. Op dit moment heb ik een leuke Friese merrie op stal staan waar ik wedstrijden mee rijd. 

 

Amy is vanaf 1 januari ook als extra kracht in dienst bij Dierenkliniek Noordwolde. Zij volgt haar volledige opleiding daarom bij ons en de kans is groot dat u haar nog vaker tegen zal komen in de kliniek of aan de telefoon krijgt.